3-DANIOWE MENU
SKOMPONUJ SWOJE MENU
WYBIERZ PO JEDNEJ POZYCJI Z KAŻDEJ KATEGORII
1. ZUPA
- Bulion z kurczaka, z warzywami i makaronem
- Krem z pomidorów, z pesto i grzankami
- Krem z kalafiora, prażony słonecznik
- Barszcz kiszony zabielany, ziemniaki
- Zupa szpinakowa z kluseczkami i śmietaną
2. DANIE GŁÓWNE
- Pieczona Miruna w pomidorach, risotto z warzywami w curry
- Pierś kurczaka zapiekana z serem i boczkiem, puree ziemniaczane, buraczki
- Makaron w sosie bolognese, mix sałat z sosem balsamicznym
- Stek wieprzowy, pieczone ziemniaki i pieczarki duszone w śmietanie
- Pieczony indyk w sosie serowym, zapiekanka ziemniaczana, szpinak
WEGETARIAŃSKIE
- Risotto z zielonym groszkiem i warzywami z grilla
- Makaron ze świeżymi pomidorami, oliwkami i kaparami
- Kasza kuskus z warzywną masalą z mlekiem kokosowym
3. DESER
- Domowa szarlotka, sos waniliowy
- Ciasto marchewkowe, sos czekoladowy
- Mus z owoców leśnych z bezami
- Panna cotta, sos z marakują
- Sernik krakowski z sosem malinowym
NAPOJE WLICZONE W CENĘ ZESTAWU:
- Woda mineralna niegazowana
- Kawa lub herbata
Cena 59 zł/os
4-DANIOWE MENU
SKOMPONUJ SWOJE MENU
WYBIERZ PO JEDNEJ POZYCJI Z KAŻDEJ KATEGORII
1. PRZYSTAWKA
- Łosoś marynowany w soli morskiej, krem z pasternaku, musztarda z miodem
- Tarta szpinakowa, mus z koziego sera, salsa paprykowo-pomidorowa
- Strudel grzybowy z serem feta, sałatka z kopru włoskiego z limonką
- Sałatka ogrodowa z marynowanymi warzywami i pestkami dyni
2. ZUPA
- Krem z dyni z mlekiem kokosowym i imbirem
- Krem z białych warzyw z prażonym boczkiem i czarnuszką
- Zupa z suszonych grzybów z warzywami i makaronem
- Zupa krem z pieczonej papryki z avocado i crème fraîche
- Zupa chrzanowa z szynką dojrzewającą i bobem
3. DANIE GŁÓWNE
- Pierś z kurczęcia nadziewana kozim serem i szpinakiem, risotto z cukinią, marchewka w miodzie
- Polędwiczka wieprzowa ze szparagami i szynką parmeńską, sos marsala, puree z selera
- Udko z kaczki konfit, sos żurawinowy, kasza z grzybami, pietruszka pieczona w soli morskiej
- Dorsz zapiekany w pomidorach z kaparami, kremowy mus z kalafiora, soczewica z warzywami
- Wołowina duszona w winie z grzybami, puree ziemniaczano-chrzanowe, warzywa pieczone w tymianku
WEGETARIAŃSKIE
- Makaron gryczany z boczniakami i cukinią
- Kaszotto z selerem naciowym i jarmużem
- Risotto serowe z kalarepą i piklowanymi warzywami
4. DESER
- Crème brûlée z jeżynami, lody śmietankowe
- Ciasto czekoladowe z słonym karmelem i owocami
- Tarta cytrynowa z owocami i sosem malinowym
- Mus truskawkowy z lodami miętowymi i bezami
- Sernik śliwkowo-czekoladowy z kremem cytrynowym
NAPOJE WLICZONE W CENĘ ZESTAWU:
- Woda mineralna niegazowana
- Kawa lub herbata
Cena 89 zł/os